Valentina Buliga șochează din nou! Fostul Ministru al Muncii cere ca moldovencele să renunțe la absorbante și tampoane. Activista pentru revenirea la pelinci și cunoscuta luptătoare antipampers a început chiar o campanie prin care critică risipa pe care o fac femeile din Republica Moldova. Contactată de moldovești.info, aceasta spune că a găsit o alternativă la absorbante și tampoane.

M-am săturat să le aud pe femeile de la noi că nu le ajunge îndemnizația, că au salarii mici, că euro crește, că viața e grea. Da’ cine le pune să dea bani pe prostii? Soluția este să fie mai economice. Ce foloseau bunicile noastre în loc de tampoane și absorbante? Am cercetat problema – cârpe și vată. Sănătate pură”, a declarat Valentina Buliga, care precizează că nu se va opri aici și va veni cu alte soluții eficiente și ieftine pentru mamele și femeile din Republica Moldova.

Amintim că femeia de afaceri a fost inclusă în topul VIP Magazin, zece cele mai bogate femei din Moldova. Averea acesteia este apreciată la un milion de euro. Banii au fost făcuți din vânzarea de pelincuțe. Milionara în euro, proprietara celei mai mare fabrici de pelincuțe din Moldova, și-a cumpărat de curând o mașină nouă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Valentina-Buliga-Tampoane.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Valentina-Buliga-Tampoane-150x150.jpgadminSocial
Valentina Buliga șochează din nou! Fostul Ministru al Muncii cere ca moldovencele să renunțe la absorbante și tampoane. Activista pentru revenirea la pelinci și cunoscuta luptătoare antipampers a început chiar o campanie prin care critică risipa pe care o fac femeile din Republica Moldova. Contactată de moldovești.info, aceasta spune că a găsit o alternativă la absorbante...

Comentează