Valentina Baliga, apriga luptătoare antipampers și promotoarea pelincuțelor, știe cum se pot apăra bărbații de mușcăturile de penis. Fostul ministru spune că trebuie să poarte chiloți ”colhoznici”, o păvază sigură a organului sexual masculin. ”După cazul șocant în care un om a fost mușcat, m-am gândit că trebuie să fac ceva ca să-i apăr de femeile periculoase. Și pe mine m-au atacat când am zis că trebuie să renunțe la pampers și absorbante! Săracii bărbați”, a declarat fostul ministru al Pelincuțelor.

Valentina Baliga a făcut și o demonstrație în Palatul Național. Mai mulți bărbați au mărșăluit îmbrăcați în chiloți ”colhoznici” și, datorită imaginii grotești, nicio femeie nu a atentat la organele lor.

Primul bărbat mușcat de penis din Moldova, Genadie Mușcatdecoaie a declarat că se simte în siguranță de când poartă colhoznici. Ba mai mult, nevasta a început să îl evite când îl vede în colhoznici și doarme liniștit seară de seară, fără să fie pus la treabă.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Valentina-Buliga-Chiloti-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Valentina-Buliga-Chiloti-copy-150x150.jpgadminSocial
Valentina Baliga, apriga luptătoare antipampers și promotoarea pelincuțelor, știe cum se pot apăra bărbații de mușcăturile de penis. Fostul ministru spune că trebuie să poarte chiloți ”colhoznici”, o păvază sigură a organului sexual masculin. ”După cazul șocant în care un om a fost mușcat, m-am gândit că trebuie să fac ceva ca să-i...

Comentează