Vaca vitelus PDM copy

O adevărată minune pascală s-a întâmplat în familia Ghiorăiemațele din satul Ocnița. Vaca dăruită de Partidul Democrat a fătat pe neprins de veste un vițel care are semnul electoral al PDM între cornițe. Aflată în culmea fericirii după ce a primit vaca, familia Ghiorăiemațele este acum și mai fericită. În semn de adânc respect pentru Partidul Democrat, țăranii au numit vițelul Plaha în cinstea lui Vlad Plahotniuc.

”Plaha al nostru este un vițel extraordinar. Chiar seamănă cu domnul Plahotniuc. Putem spune că este leit. În primul rând a pus pe fugă toți vițeii din cireadă. Acum el este stăpân pe tot. Apoi, din ce ne-au spus văcarii suge de la toate vacile. Se pare că Plaha va fi un adevărat bou când va crește mare. Suntem siguri de asta și mulțumim partidului pentru vacă, dar mai ales pentru vițelul Plaha”, a declarat Galea Ghiorăiemațele, cea care a primit vaca de la PDM.

Totuși, familia Ghiorăiemațele are o problemă. Vițelul Plaha este nesătul. Acesta suge tot laptele de la mama sa, vaca Babuc, dar și de la celelalte vaci. Așa că oamenii sunt extrem de supărați. Aceștia susțin că din cauza vițelului Plaha au rămas în totalitate fără lapte. Astfel, în loc să producă lapte, vacile produc doar buliga. Grajdurile sunt pline de buliga cu care țăranii efectiv nu au ce face.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vaca-vitelus-PDM-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/05/Vaca-vitelus-PDM-copy-300x300.jpgadminPolitic
O adevărată minune pascală s-a întâmplat în familia Ghiorăiemațele din satul Ocnița. Vaca dăruită de Partidul Democrat a fătat pe neprins de veste un vițel care are semnul electoral al PDM între cornițe. Aflată în culmea fericirii după ce a primit vaca, familia Ghiorăiemațele este acum și mai fericită....

Comentează