Renato Usatii aretinut de militia rusa copy

Cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova trece prin momente de cumpănă maximă. A fugit din Moldova ca să nu fie reținut de poliția de la Chișinău, dar a ajuns în mâinile poliției ruse. Oamenii legii din Moscova l-au arestat imediat ce Renato a aterizat pe pământ rusesc. Motivul, o datorie pe care primarul din Bălți o are la celebrul cântăresc de manele rusești, Stas Mihailov.

”Tovarășul Renato Usatîi mi-a promis că la fiecare concert îmi dă câte 250 de mii de euro. Am făcut patru concerte până acum, l-am crezut pe cuvânt, dar el nu este pațan. El promite că-mi dă bani și nu-i mai dă. Așa că am făcut plângere la tovarășul Putin, în care m-am plâns că eu, narodnâi artist, nu primesc banii de la un moldovan gastarbaiter la noi în Moscova”, spune Stas Mihailov, extrem de supărat pe Renato Usatîi.

În apărarea sa, Renato susține că a luptat cu românii la Chișinău și a vrut să aducă Moldova în componența Rusiei, iar asta costă foarte mulți bani: ”numai celor care stau în corturi trebuie să-i dau câte 500 de lei de căciulă. Că nimeni nu-ți protestează degeaba în zilele noastre!”

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-aretinut-de-militia-rusa-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/10/Renato-Usatii-aretinut-de-militia-rusa-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Cel mai cunoscut gastarbaiter din Moldova trece prin momente de cumpănă maximă. A fugit din Moldova ca să nu fie reținut de poliția de la Chișinău, dar a ajuns în mâinile poliției ruse. Oamenii legii din Moscova l-au arestat imediat ce Renato a aterizat pe pământ rusesc. Motivul, o...

Comentează