Cel mai cunoscut gastarbaeiter moldovean implicat în politică, Renato Usatâi, face noi dezvăluiri șocante din sauna sa din Moscova. Milionarul susține că a făcut pipi și caca în piscina în care mai apoi au intrat Plahotniuc și Filat.

”Dragi prieteni, puterea este în adevăr. Adevărul este că m-am pișat și căcat în piscină. Eram la o petrecere ordinară cu politicieni din Chișinău și știam că după mine intră Plahotniuk și Filat. Am râs de ei foarte tare. După ce au ieșit le-am arătat caca, iar ei s-au supărat și m-au pus să jur că nu o să spun la nimeni. După ce m-au alungat din țară nu am de ce să-i mai apăr”, a declarat Renato Usatâi într-un nou video publicat pe facebook.

Renato Usatâi nu s-a oprit din dezvăluirile șocante. Potrivit acestuia, la o petrecere i-a pus mâna pe fund Angelei Gonța, iar aceasta l-a întrebat dacă este milionar. Referitor la telefonul de aur al lui Plahotniuk, Usatâi spune că mobilul nu este de aur, ci învelit în foițe galbene de la ciocolatele Bucuria. Mai mult, Vlad Plahotniuk ar fi pitic, de aceea are capul așa mare.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Usatai-1024x597.pnghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Usatai-150x150.pngadminPolitic
Cel mai cunoscut gastarbaeiter moldovean implicat în politică, Renato Usatâi, face noi dezvăluiri șocante din sauna sa din Moscova. Milionarul susține că a făcut pipi și caca în piscina în care mai apoi au intrat Plahotniuc și Filat. ”Dragi prieteni, puterea este în adevăr. Adevărul este că m-am pișat și căcat...

Comentează