Igor Dodon și Vlad Plahotniuc au ajuns la un comun acord și au decis cine o să fie noul primar al Chișinăului. Nu este Zina Karabina. Nu este Vanea Șiobanu. Nu este Victor Chironda. Nu este nici Costea Țuțu și nici măcar Costea Barsetka. Este un om în totalitate străin, care să nu aibă niciun cumătru în Moldova cu care să rezolve problemele.

”Eu i-am spus tovarășului oligarh că am niște oameni de încredere, aduși de mine în timpul campaniei electorale, cu care am reușit să o bat pe Maia Sandu. Când a auzit de una ca asta domnul Plaha a fost de acord. Deci, am ales la întâmplare din cei 30 de mii de sirieni pe care îi țin la Sadova. Primarul sirian va veni la Chișinău și va conduce primăria, mai ales că capitala arată ca după război, iar sirianul meu chiar are experiență de război”, a declarat Igor Dodon pentru redactorii moldovesti.info.

Sirianul de 69 de ani se numește Samibagpoula Oibleahamuha. S-a născut în Siria și a reușit să ajungă noul primar al Chișinăului după ce Dodon a ținut în mână 30 de mii de sârnice. Samibagpoula Oibleahamuha a tras sârnicul cel mai scurt. Primarul sirian i-a avertizat pe moldoveni să nu se mai joace cu focul ca să nu le ardă curul. Acesta a anunțat că vor fi jertve omenești dacă uninormalul nu va fi votat în scurt timp.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-arab-camila-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/04/Igor-Dodon-arab-camila-copy-300x300.jpgadminSocial
Igor Dodon și Vlad Plahotniuc au ajuns la un comun acord și au decis cine o să fie noul primar al Chișinăului. Nu este Zina Karabina. Nu este Vanea Șiobanu. Nu este Victor Chironda. Nu este nici Costea Țuțu și nici măcar Costea Barsetka. Este un om în totalitate...

Comentează