În sfârșit s-a întâmplat minunea în Moldova. Dodon a spus, Dodon s-a ținut de cuvânt. Prezikul nostru a luat treaba în mâini și a anulat BAC-ul. Decretul istoric de renunțare la BAC a fost semnat în urmă cu 69 de minute. Astfel că nimeni nu mai este obligat să dea examenele de BAC.

”Noi nu vrem prostiile iestea rumânskie. De ce să învățăm noi pentru BAC? De ce să ne omorâm greierii din cap cu matematică, limba de stat, geografie? Oricum, la nimic nu-ți trebuie diploma de BAC. Dai, nu dai BAC-ul, tot speli tualete în Evropa. În Rasia nu există niciun BAC. În loc să învețe, moldovenii mai bine să nu învețe. BAC-ul a fost nistojit. Bucurați-vă copchii și nu uitați pe cine să votați când îți avea buletine”, a declarat Igor Dodon, prezikul Moldovei.

Decretul lui Dodon cu numărul 69 l-a bucurat extrem de mult pe Costea Țuțu, care încearcă de 10 ani să dea BAC-ul, dar nu reușește. Fericiți că nu mai au BAC-ul, sute de mii de tineri au umplut barurile și au sărbătorit așa cum se cade acest eveniment istoric.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Constantin-Tutu-clasa-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Constantin-Tutu-clasa-1-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit s-a întâmplat minunea în Moldova. Dodon a spus, Dodon s-a ținut de cuvânt. Prezikul nostru a luat treaba în mâini și a anulat BAC-ul. Decretul istoric de renunțare la BAC a fost semnat în urmă cu 69 de minute. Astfel că nimeni nu mai este obligat să...

Comentează