În sfârșit Parlamentul s-a gândit și la popor. Deputații au votat o lege prin care anunță că în Moldova nu mai este nimic de furat. A fost angajată și o firmă americănească de consultanță, o firmă rusească de răketiri care după ce au cercetat țărișoara în lung nu au găsit nimic. Astfel că deputații au votat și o lege extrem de clară în acest sens.

”După ce am furat miliarde, am furat din energie, am furat în lung și în lat. Am stors absolut tot din această țară. Lucrurile sunt clare, din Moldova nu mai este nimic de furat acum. Problema este că moldovenii au devenit foarte lenoși. Ei nu mai muncesc cu atâta spor. Nu știm ce să mai facem. Avem foarte multe cheltuieli, cu vilele, avioanele, amantele, vacanțele scumpe. Este un dezastru pentru noi”, au declarat parlamentarii moldoveni într-o conferință de presă cu lacrimi în ochi.

Ca să facă față situației, deputații au trimis scrisori la FMI, la Banca Mondială, la Banca Europeană, la Banca Rusiei, la Trezoreria Americănească în care cer bani cu împrumut. Parlamentarii susțin că dacă economia mondială va crește, moldovenii vor începe să trimită din nou bani acasă, iar în Moldova va apărea în sfârșit ceva de furat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Deputati-Moldova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/03/Deputati-Moldova-copy-300x300.jpgadminSocial
În sfârșit Parlamentul s-a gândit și la popor. Deputații au votat o lege prin care anunță că în Moldova nu mai este nimic de furat. A fost angajată și o firmă americănească de consultanță, o firmă rusească de răketiri care după ce au cercetat țărișoara în lung nu au găsit...

Comentează