1. Selfie-urile în biserică reprezintă un păcat. Selfie înseamnă de unul singur, iar biserica este împotriva egoismului și onanismului.
2. Sexul oral este un mare păcat, mai ales că este complet neigienic – bărbații nu au de unde să știe dacă femeile s-au spălat pe dinți.
3. Facebook-ul este un păcat mare al moldovenilor. Odnoklassniki este, însă, permis – chiar patriarhul Kiril de la Moscova are cont pe odnoklassniki.
4. Fustele prea scurte sunt interzise. Lungimea acceptată de biserică: fusta să fie peste genunchi.
5. Tocurile mai mari de 10 cm, sunt mult prea atrăgătoare și, ca fustele scurte, îi fac pe bărbații moldoveni să păcătuiască cu gândul.
6. Decolteurile mai adânci de 5 cm sunt considerate păcat. Preoții vor măsura lungimea decolteului de la bifurcarea sânilor.
7. Videochat-ul erotic este un alt păcat des întâlnit printre fetele tinere din Moldova.
8. Vorba multă și lipsită de sens ca invitat și specialist la televiziunile lui Plahotniuc se consideră un mare păcat.
9. Criticarea celor de la guvernare este un alt păcat. Credincioșii trebuie să îi creadă și să îi asculte pe politicieni ca pe trimișii Domnului pe pământ.
10. Discuțiile despre jaful de la BEM – păcat. Banii nu-i mai aduci înapoi și, oricum, sunt ochiul dracului. Mai bine moldovenii ar dona bani în conturile bisericilor decât să vorbească despre ei.

Potrivit Mitropoliei Moldovei, păcatele noi pot fi iertate repede dacă se achita taxa de 100 de euro de păcat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolit-pacate-POS-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Mitropolit-pacate-POS-copy-150x150.jpgadminSocial
1. Selfie-urile în biserică reprezintă un păcat. Selfie înseamnă de unul singur, iar biserica este împotriva egoismului și onanismului. 2. Sexul oral este un mare păcat, mai ales că este complet neigienic - bărbații nu au de unde să știe dacă femeile s-au spălat pe dinți. 3. Facebook-ul este un păcat mare...

Comentează