Oamenii de știință din Moldova, maeștri emeriți ai cercetărilor de la Universitatea Agrară din Moldova a anunțat că au descoperit ceva nemaiauzit. Este vorba de un nou sort de nuci moldovenești. Cum era de așteptat, nucile au fost botezate în cinstea premierului Pavel Filip și se numesc Filipoc.

”Noi știm cât de mult îi plac domnului premier nucile. Și nu doar lui. Îi plac întregii sale familii. Ne-am gândit să-i facem o surpriză plăcută pentru că oricum toată lumea îl înjură peste tot. Măcar ceva frumos să aibă și el în viață. Am numit nucile Filipoc în cinstea premierului pentru că seamănă perfect cu capul lui Pavel Filip”, a declarat doctor năuc și profesor handicapat, Leonea Iaibu.

Nucile Filipoc au însă o particularitate care nu le fac deloc atractive. Acestea sunt goale pe dinăuntru. Miezul lipsește cu desăvârșire și singura soluție este să le arunci la gunoi, acolo unde le este locul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Pavel-Filip-nuca-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Pavel-Filip-nuca-copy-300x300.jpgadminSocial
Oamenii de știință din Moldova, maeștri emeriți ai cercetărilor de la Universitatea Agrară din Moldova a anunțat că au descoperit ceva nemaiauzit. Este vorba de un nou sort de nuci moldovenești. Cum era de așteptat, nucile au fost botezate în cinstea premierului Pavel Filip și se numesc Filipoc. ”Noi știm...

Comentează