Vasile Nastase bate un copil copy

Scandal uriaș în PMAN, unde certurile dintre combatanți și tinerii unioniști se intensifică pe zi ce trece. În această noapte tinerii unioniști au făcut o mârșăvenie grotească. Câțiva dintre ei au intrat în corturile combatanților și i-au făcut de râs în tot Chișinăul.

”Baistrucii au intrat în cort, ne-au legat șireturile, ne-au mânjit cu pastă de dinți toată fața, dar cel mai grav ne-au furat colecțiile noastre de grenade. Sunt colecții unicat, rar găsești colecționar mai dedicat în Moldova. Nu mai are nimeni așa colecție, poate doar depozitul de arme de la Colbasna. Noi colecționăm grenadele de la războiul din Transnistria și ni le-au furat mucoșii”, a declarat președintele Uniunii Naționale a Combatanților, Sergay Dalbaiobovici.

Din relatările martorilor, când au ieșit din cort, combatanții aveau fețele albe de pastă de dinți. Apoi au căzut în dinți pe asfalt pentru că s-au împiedicat din cauza șireturilor legate. Supărați pe tinerii unioniști, combatanții au pus mâinile pe nuielușe ca să-i bată la fund. Noroc că la fața locului a sosit o echipă de televiziune din Rusia. Așa că, deocamdată, unioniștii au scăpat de nuielușa combatanților.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Vasile-Nastase-bate-un-copil-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Vasile-Nastase-bate-un-copil-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandal uriaș în PMAN, unde certurile dintre combatanți și tinerii unioniști se intensifică pe zi ce trece. În această noapte tinerii unioniști au făcut o mârșăvenie grotească. Câțiva dintre ei au intrat în corturile combatanților și i-au făcut de râs în tot Chișinăul. ”Baistrucii au intrat în cort, ne-au legat...

Comentează