Barbat cu bormasina in sicriu copy

Crimă cu sânge rece în Chișinău. Un bărbat care obișnuia să sfredelească în fiecare noapte după ora 10 până pe la 4 dimineața a fost omorât de vecinii săi. Potrivit poliției vecinii i-au făcut 20 de găuri cu sfredelul. Criminaliștii nu au arestat pe nimeni și nici nu se gândesc să o facă.

”Suntem și noi oameni. Cum să arestăm pe cineva care a făcut dreptate? Și noi avem vecini sfredelitori în bloc. Dacă s-ar duce cineva să-i facă o gaură în țeastă credeți că l-am aresta? Nu, i-am mulțumi, l-am face eroul blocului. Sper să fie de învățătură pentru cei care sfredelesc noapte de noapte în blocurile din Chișinău”, a declarat locotenentul major, Ioan Poalălungă.

Nicolae Timofti a anunțat deja că îi va premia pe locuitorii din bloc care l-au oprit din activitate pe vecinul cu bormașină. Medaliile au fost pregătite deja, președintele susținând că și el are un vecin cu bormașina în bloc. Vestea s-a răspândit pe facebook în tot Chișinăul, iar acum locuitorii care i-au făcut de hac vecinului cu bormașina au primit sute de mii de like-uri și cereri de prietenie. Potrivit Biroului de Statistică, crimele se vor înmulți, în condițiile în care, în fiecare bloc din Chișinău există cel puțin 10 bormașini.

Un vecin cu bormașină a fost omorât de locuitorii unui bloc din Chișinău. Poliția consideră crima justificatăhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Barbat-cu-bormasina-in-sicriu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Barbat-cu-bormasina-in-sicriu-copy-300x300.jpgadminSocialbormașină,crimă,poliție,Vecin
Crimă cu sânge rece în Chișinău. Un bărbat care obișnuia să sfredelească în fiecare noapte după ora 10 până pe la 4 dimineața a fost omorât de vecinii săi. Potrivit poliției vecinii i-au făcut 20 de găuri cu sfredelul. Criminaliștii nu au arestat pe nimeni și nici nu se gândesc...

Comentează