Record de Cartea Guinness în Republica Moldova. Un fost polițist, actual taximetrist a ieșit zilele acestea la pensie la numai 30 de ani. Chiar dacă este foarte tânăr, taximetristul a decis să se pensioneze pe motiv de bogăție. A reușit să ajungă la un milion de euro, bani câștigați din păcălirea zilnică a locuitorilor capitalei.

”Lumea crede că e o muncă ușoară. Nu-i așa. Nu toți pasagerii sunt de acord să dea cât cer. Unii chiar vor să cheme poliția. Până le arăt corocica și le spun că toți menții sunt prietenii mei. Eu am lucrat mult ca să ajung la un milion de euro. Nu aveam sărbătoare, sâmbătă sau duminică. Lucram încontinuu, în special pe ninsori. Practic, nu am lăsat niciun client să intre în mașină fără 300 de lei. Acesta este secretul îmbogățirii”, a declarat Leonea Iaibu, taximetrist al companieie Iubchie Taxi.

Pentru faptele sale și pentru că a demonstrat abnegație și curaj în primirea mitei, Igor Dodon l-a decorat pe taximetrist cu medalia de Oroare în grad de Water Closet. Leonea Iaibu vrea să investească o parte din bani în deltaplane cu care să transporte țigări de la Tutun CTC în România. Aparatele de zbor vor fi performante: vor avea capacitatea tehnică de a zbura noaptea peste Prut ca să ducă și o tonă de țigări în țara vecină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Taximetrist-mut.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/Taximetrist-mut-300x300.jpgadminSocial
Record de Cartea Guinness în Republica Moldova. Un fost polițist, actual taximetrist a ieșit zilele acestea la pensie la numai 30 de ani. Chiar dacă este foarte tânăr, taximetristul a decis să se pensioneze pe motiv de bogăție. A reușit să ajungă la un milion de euro, bani câștigați...

Comentează