student rinichi asem copy

Moldovenii demonstrează că se descurcă în orice situație. Deși nu are bani, un tânăr a reușit să intre la facultate după ce și-a vândut cu succes rinichiul. Vasea Maladoi s-a înscris la ASEM și chiar dacă a luat BAC-ul pe zece, nu a reușit să intre la bursă. Taxa fiind multe pra mare, a decis să meargă în Turcia. Problema este că în această perioadă rinichii s-au ieftinit foarte mult, iar lui Vasea banii îi vor ajunge pentru numai jumătate de an.

”Și ce dacă are numai zece? Toate locurile au fost ocupate deja. Voi nu vă gândiți că 101 deputați din Moldova pot avea câteva mii de nepoți? Unde să-i băgăm pe toți? Vasea nu are rude în Parlament. Până acum am umplut ASEM-ul de proști. Deștepții… de asta sunt deștepți, să se descurce. Vrei să intri la ASEM și te plângi că nu ai bani, dar ții în tine doi rinichi sănătoși? Nu merge așa”, a declarat rectorul ASEM, Gheorghe Dalbaiob.

Potrivit directorului Asociației de Donatori de Rinichi din Moldova, Leonea Iaibu, piața rinichiului a fost grav afectată în ultimii ani. Dacă înainte dădeai un rinichi cu 2-3 mii de euro. În ultima vreme tot mai mulți moldoveni au nevoie de bani pentru nuntă, facultate, să-și schimbe mașina, să-și cumpere stenkă și steklopachet. Așa că prețul unui rinichi a ajuns la 900 sau chiar 800 de euro. Tânărul Vasea Maladoi susține însă că i-a venit o idee de afaceri extraordinară ca să câștige bani pentru taxa de studii. O să-și facă împlanturi de silicon și o să se angajeze la videochat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/student-rinichi-asem-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/student-rinichi-asem-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Moldovenii demonstrează că se descurcă în orice situație. Deși nu are bani, un tânăr a reușit să intre la facultate după ce și-a vândut cu succes rinichiul. Vasea Maladoi s-a înscris la ASEM și chiar dacă a luat BAC-ul pe zece, nu a reușit să intre la bursă. Taxa...

Comentează