Telefon Rechin Bâc Gopnik copy

Incredibil! Un tânăr din Chișinău, aflat în căutare de Pokemoni prin oraș, în zona Circului, a căzut din greșeală în râul Bâc. Tânărul a văzut un Pokemon zburător pe balustrada podului peste râu, dar atunci când s-a apropiat a alunecat și a căzut în apă. În loc să înoate cât mai repede la mal, acesta a vrut să prind Pokemonii din râul Bâc. Mare greșeală.

”Nu am crezut că râul Bâc este plin de orătănii. Credeam că la cât de poluat este nu rezistă nimic acolo. Dar am fost încolțit imediat de doi delfini maidanezi foarte agresivi. Unul din ei a sărit să mă muște de mână. Era chiar mânca în care țineam telefonul cu Pokemoni. Altul încerca să mi-o tragă la fund. Noroc că au mai sărit vreo doi vânători în râu după Pokemoni. Delfinii m-au lăsat în pace și i-au încolțit pe ei”, a declarat Leonea Iotvoimati, student anul 2, la ASEM.

Pentru ca vânătorii de Pokemoni să nu mai cadă în râul Bâc, primăria Chișinăului a decis să pună plase pe pod. Mai mult. Pe străzi vor sta tot mai mulți polițiști gata să oprească mașinile când un vânător de pokemon părăsește trotuarul și intră pe carosabil.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Telefon-Rechin-Bâc-Gopnik-copy-1.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Telefon-Rechin-Bâc-Gopnik-copy-1-300x300.jpgadminSocial
Incredibil! Un tânăr din Chișinău, aflat în căutare de Pokemoni prin oraș, în zona Circului, a căzut din greșeală în râul Bâc. Tânărul a văzut un Pokemon zburător pe balustrada podului peste râu, dar atunci când s-a apropiat a alunecat și a căzut în apă. În loc să înoate...

Comentează