AA039579

Un rus din Chișinău a făcut plângere la CEDO și a cerut chiar și ajutor de la Putin. Acesta se plânge că este în pragul inaniției. Asta pentru că nu știe limba română și nu poate cumpăra nimic de la magazin. Spre disperarea sa, în toate magazinele vănzătorii vorbesc româna.

”De când au angajat numai țărani în magazine, care nu vorbesc limba normală, omenească, nu mai pot să cumpăr nimic. Mă duc și îi zic să-mi dea hleb. Nimic. Îi zic să-mi dea vodkă. Cică nu înțelege rusește. Mor de foame. Vreau să mănânc, dar de când cu limba română nu am ce să pun pe limbă. Pur și simplu, nu știu să le vorbesc limba lor de țărani”, a declarat gopnicul de la Malaia Malina, poreclit Tupaia Barâga.

Pentru că angajații săi nu vorbesc rusește, patronul unui magazin a găsit o soluție ingenioasă. Acesta a pus doua poze lângă tejghea. Când vor să cumpere vodcă, rușii trebuie să arate cu degetul spre poza cu vodcă. Când vor să cumpere pâine, spre poza cu pâine.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Soldat-rus-in-fata-clasei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/12/Soldat-rus-in-fata-clasei-copy-300x288.jpgadminSocial
Un rus din Chișinău a făcut plângere la CEDO și a cerut chiar și ajutor de la Putin. Acesta se plânge că este în pragul inaniției. Asta pentru că nu știe limba română și nu poate cumpăra nimic de la magazin. Spre disperarea sa, în toate magazinele vănzătorii vorbesc...

Comentează