image

Un profesor din Chișinău este oligarh cu acte în regulă. Acesta a primit foarte multe flori și le-a vândut pe toate la florăriile de pe Bănulescu Bodoni. Pentru că le-a dat la jumătate de preț, florile sale s-au vândut ca răsărita caldă. Iar până la finalul zilei, profesorul a ajuns milionar în euro.

”Eu nu sunt ca alți profesori să țin florile să se usuce. Cum le-am primit, cum le-am scos din vânzare. S-a întâmplat să primesc același buchet de 3-4 ori și, evident, l-am vândut de fiecare dată. De-ar fi 1 septembrie în fiecare zi, cred că nu ar trebui să mai iau mită de la elevi ca să le măresc notele”, a declarat profesorului de educație tehnologică, Leonid Agutinovici Pofig.

Nu este singurul profesor care s-a îmbogățit astăzi. Efrosinia Vovovna a vândut 69 de brățări și lănțișoare de aur și a reușit să adune suficienți bani ca să-și arendeze o masă pentru tot anul la McDonalds. O altă profesoară a vândut mai multe tablouri de prost gust, dar a reușit să scoată suficienți bani care îi vor permite să nu lucreze la videochat timp de 2 luni.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/wp-1472720299962.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/wp-1472720299962-300x300.jpgadminSocial
Un profesor din Chișinău este oligarh cu acte în regulă. Acesta a primit foarte multe flori și le-a vândut pe toate la florăriile de pe Bănulescu Bodoni. Pentru că le-a dat la jumătate de preț, florile sale s-au vândut ca răsărita caldă. Iar până la finalul zilei, profesorul a...

Comentează