Scandal diplomatic între Republica Moldova și Republica Transnistria. Asta după ce un polițist i-a arătat penisul coloanei oficiale în care se aflau chiar președintele Republicii Transnistria, Evgheni Șevciuk și iubita sa, Nina Ștanski. Aceștia mergeau la Aeroportul Internațional din Chișinău unde urmau să zboare într-o deplasare oficială romantică.

”Ne-a stricat tot romantismul. Nina când a văzut dâldăul fluturând în vânt s-a sperit foarte tare. Mai ales că era unul destul de mare. Probabil că nu l-am fi observat altfel. A început să strige la mine, să opresc, să-l trimit în Siberia pe milițian, dar ce puteam să fac? Nu eram la mine acasă, sunt într-o țară străină. Așa că am făcut plângere la prietenii mei din Ministerul de Interne și din SIS ca să-l dea afară pe idiot”, a declarat Evgheni Șevciuk într-o conferință de presă.

Polițistul susține contrariul: ”Eram în timpul serviciului. Trebuia să dau amenzi, că aveam puțină benzină în rezervor. Stăteam pe marginea drumului și așteptam. Am vrut să fac pipi și m-am întors la copaci. Dar în acel moment trecea coloana oficială a Transnistriei. Cred că s-a înțeles greșit. Eu de fapt le-am dat onorul. Din păcate eram cu șlițul descheiat.”

Cum era de așteptat, Ministerul de Interne, SIS, Procuratura, dar și premierul și-au cerut public scuze de la președintele Transnistriei și l-au asigurat că prietenia dintre cele două popoare moldovean și transnistrean nu va fi întreruptă de un penis fluturat de un polițist. Evident, acesta va fi sancționat: nu mai are voie să ia mită un an întreg.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Politist-Sevciuk-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Politist-Sevciuk-copy-150x150.jpgadminPolitic
Scandal diplomatic între Republica Moldova și Republica Transnistria. Asta după ce un polițist i-a arătat penisul coloanei oficiale în care se aflau chiar președintele Republicii Transnistria, Evgheni Șevciuk și iubita sa, Nina Ștanski. Aceștia mergeau la Aeroportul Internațional din Chișinău unde urmau să zboare într-o deplasare oficială romantică. ”Ne-a stricat...

Comentează