Politist bani

Record de Cartea Guinness în Republica Moldova. Un polițist angajat al Inspectoratului de Patrulare a ieșit zilele acestea la pensie la numai 30 de ani. Chiar dacă este foarte tânăr, polițistul a decis să se pensioneze pe motiv de bogăție. A reușit să ajungă la un milion de euro, bani câștigați din patrularea zilnică a sectorului său de drum.

”Lumea crede că e o muncă ușoară. Nu-i așa. Nu toți șoferii sunt de acord să dea mită. Unii chiar vor să plătească amenda. Până îi conving să îmi dea mie trebuie să îi păcălesc, să îi conving. Eu am lucrat mult ca să ajung la un milion de euro. Nu aveam sărbătoare, sâmbătă sau duminică. Lucram încontinuu. Practic nu am lăsat niciun șofer să circule pe drumul meu fără amendă. Acesta este secretul îmbogățirii”, a declarat Vasile Tupoiu, sub-agent al Inspectoratului de Patrulare.

Pentru faptele sale și pentru că a demonstrat abnegație și curaj în primirea mitei, Nicolae Timofti l-a decorat pe sub-agent cu medalia Onoarei în grad de Water Closet. Vasile Tupoiu vrea să investească o parte din bani în deltaplane cu care să transporte țigări de la Tutun CTC. Aparatele de zbor vor fi performante: vor avea capacitatea tehnică de a zbura noaptea peste Prut ca să ducă și o tonă de țigări în țara vecină.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Politist-bani.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Politist-bani-300x300.jpgadminFinanțe
Record de Cartea Guinness în Republica Moldova. Un polițist angajat al Inspectoratului de Patrulare a ieșit zilele acestea la pensie la numai 30 de ani. Chiar dacă este foarte tânăr, polițistul a decis să se pensioneze pe motiv de bogăție. A reușit să ajungă la un milion de euro,...

Comentează