Ted X Chisinau Pensionara copy

TEDx Chișinău, cunoscuta dezbatere publică despre diferite lucruri va avea în acest an un speeker extraordinar. Este vorba de Liuba Borisovna, pensionară din Bălți. Liuba le va explica doritorilor cum reușește ceva ce nici măcar un matematician premiat cu Nobel nu face. Să supraviețuiască, deși are o pensie mică.

”Cum să împarți 500 de lei pentru toate cheltuielile, adică să plătești la comunale 550 de lei, pentru medicamente 300 de lei, pentru mâncare 1000 de lei și să-ți rămână 100 de lei ca să dai la biserică? Veniți la seminarul meu și o să vă învăț. Există o șmecherie pe care numai un pensionar din Moldova o știe. Aici este vorba de matematică superioară. Eu sunt fostă profesoară de matematică. Așadar, trebuie să scoți radicalul din pi. Zdeală este o formulă importantă la care ajungi doar după 70 de ani de trai în Moldova”, a declarat Liuba Borisovna.

101 de funcționari de la stat, care au vrut să-și păstreze anonimatul, au anunțat deja că vor fi prezenți la această prezentare de la TEDx. Deși au salarii mari, aceștia se plâng că nu le ajunge și vor să știe cum reușește o pensionară să trăiască din pensie fără să fure. O funcționară pe nume Alina susține că salariul și banii pe care îi primește de la Liuda se duc pe haine, pe unguentul pentru tratarea juliturilor la genunchi.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ted-X-Chisinau-Pensionara-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/02/Ted-X-Chisinau-Pensionara-copy-300x300.jpgadminFinanțe
TEDx Chișinău, cunoscuta dezbatere publică despre diferite lucruri va avea în acest an un speeker extraordinar. Este vorba de Liuba Borisovna, pensionară din Bălți. Liuba le va explica doritorilor cum reușește ceva ce nici măcar un matematician premiat cu Nobel nu face. Să supraviețuiască, deși are o pensie mică. ”Cum...

Comentează