Chiar în momentul în care venea de la prânz și discuta la telefon despre fontul cu care se va scrie o prezentare în Power Point, un tânăr ONG-ist a văzut o bătrână căreia îi era frică să traverseze. Fără să realizeze ce face, tânărul a ajutat-o pe femeie și a abandonat discuția despre prezentarea Power Point.

A fost un moment necugetat. Probabil că iar am mâncat ceva stricat la Gălbenuș. Mai avem 3 luni până la prezentare, riscăm să rămâne fără fonduri dacă fontul iese din recomandările finanțatorilor. Nu știu ce a fost în capul meu. De ce am făcut ceva util? De ceeee…”, a explodat în lacrimi tânărul ONG-ist Ioan Poalălungă pentru moldovesti.info. Pensionara care a fost ajutată de ONG-ist să traverseze strada este în stare de șoc și a avut nevoie de intervenția ambulanței. Aceasta le-a declarat medicilor: ”este pentru prima dată când văd un ONG-ist să facă o treabă utilă. De regulă ei vorbesc despre Power Point, Excell. Ce-i veni de făcu ceva util?

Cel mai probabil, spun unii martori, de fapt bătrâna l-a ajutat pe ONG-ist să traverseze pentru că tânărului i se făcuse rău. Una peste alta, bătrânii spun că au auzit legende de la bunicii lor despre un ONG-ist care ar fi ajutat tare demult o femeie să ducă o căldare cu apă. Legenda spune însă că femeia era chiar mama ONG-istului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pensionare-trecere-pietoni-si-ongist.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/03/Pensionare-trecere-pietoni-si-ongist-150x150.jpgadminFinanțe
Chiar în momentul în care venea de la prânz și discuta la telefon despre fontul cu care se va scrie o prezentare în Power Point, un tânăr ONG-ist a văzut o bătrână căreia îi era frică să traverseze. Fără să realizeze ce face, tânărul a ajutat-o pe femeie și...

Comentează