xenia-deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei

Supărată că este umbrită de Angelina Jolie, Xenia a decis să divorțeze și ea de moșneagul arab. Asta pentru a atrage atenția asupra ei. Cunoscuta top modeală este extrem de supărată că de zile întregi nimeni nu mai vorbește decât de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt.

”Cine este Angelina asta? Eu, iaca, m-am măritat cu un moșneag miliardar și îmi permit să cumpăr ce vreau. Acum toată lumea discută numai de ea și de mine a uitat. Am decis să mă despart de moșneagul miliardar pentru că oricum nu mai este miliardar. A ajuns un amărât de milionar după câteva luni de la căsătoria cu mine. Iar eu ce să fac cu un sărac? Sper că mâine toată lumea să vorbească doar de mine”, a declarat Xenia pentru redactorii moldovesti.info.

Angelina Gonța a anunțat că ea a fost prima care a divorțat de un miliardar. Așa că Xenia și Angelina Jolie doar o copiază. În replică, Angelina Jolie i-a aruncat în față Angelinei noastre că bărbatul ei, Brad, cel puțin nu a fost bătut niciodată de Plahotniuc și nu a stat decât în filme în închisoare.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/09/Xenia-Deli-si-sotul-la-dezbracatul-miresei-300x300.jpgadminMonden
Supărată că este umbrită de Angelina Jolie, Xenia a decis să divorțeze și ea de moșneagul arab. Asta pentru a atrage atenția asupra ei. Cunoscuta top modeală este extrem de supărată că de zile întregi nimeni nu mai vorbește decât de divorțul dintre Angelina Jolie și Brad Pitt. ”Cine este...

Comentează