După ce fabrica de componente auto din Germania Draxlmaier a anunțat că își sistează activitatea în Moldova, președintele Nicolae Timofti a venit cu o veste bună. Cel mai bătrân președinte din lume a citit de pe foaie într-o conferință de presă că i-a convins pe cei de la Durex să investească în Moldova. Renumitul producător de prezervative va construi o fabrică la Chișinău.

”Vor produce ceea ce în popor se numesc gandoane. Să știți că nu a fost greu să-i conving. Le-am spus doar că moldovenii sunt un consumator mare de prezervative la cât de mult îi f..te Guvernul. Evident, era o glumă, dar ei au crezut că este adevărat și au anunțat că vin să construiască fabrica”, a citit somnoros Nicolae Timofti.

Pentru a stabili exact ce fel de prezervative urmează să fabrice, Durex a cerut Guvernului un recensământ al penisurilor. Astfel, bărbații vor fi obligați să se prezinte pentru măsurători specifice la policlinicile din centrele raionale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nicolare-Timofti-Durex.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nicolare-Timofti-Durex-150x150.jpgadminFinanțe
După ce fabrica de componente auto din Germania Draxlmaier a anunțat că își sistează activitatea în Moldova, președintele Nicolae Timofti a venit cu o veste bună. Cel mai bătrân președinte din lume a citit de pe foaie într-o conferință de presă că i-a convins pe cei de la Durex să...

Comentează