După ce fabrica de componente auto din Germania Draxlmaier a anunțat că își sistează activitatea în Moldova, președintele Nicolae Timofti a venit cu o veste bună. Cel mai bătrân președinte din lume a citit de pe foaie într-o conferință de presă că i-a convins pe cei de la Durex să investească în Moldova. Renumitul producător de prezervative va construi o fabrică la Chișinău.

”Vor produce ceea ce în popor se numesc gandoane. Să știți că nu a fost greu să-i conving. Le-am spus doar că moldovenii sunt un consumator mare de prezervative la cât de mult îi f..te Guvernul. Evident, era o glumă, dar ei au crezut că este adevărat și au anunțat că vin să construiască fabrica”, a citit somnoros Nicolae Timofti.

Pentru a stabili exact ce fel de prezervative urmează să fabrice, Durex a cerut Guvernului un recensământ al penisurilor. Astfel, bărbații vor fi obligați să se prezinte pentru măsurători specifice la policlinicile din centrele raionale.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nicolare-Timofti-Durex.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Nicolare-Timofti-Durex-150x150.jpgadminFinanțe
După ce fabrica de componente auto din Germania Draxlmaier a anunțat că își sistează activitatea în Moldova, președintele Nicolae Timofti a venit cu o veste bună. Cel mai bătrân președinte din lume a citit de pe foaie într-o conferință de presă că i-a convins pe cei de la Durex să...

Comentează