Politicienii moldoveni nu se mai pot opri din furat. Și nu contează ce fură. Potrivit poliției din Cricova, cea mai veche colecție de vinuri, care datează încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare, a fost furată din beciurile de la Cricova. Ilan Shor, administratorul vinăriei, susține că vinurile au fost furate de conducerea precedentă și că nu are nicio legătură cu dispariția vinului.

”Eu nu am furat nimic. Când ai un miliard de euro de ce să furi niște vin vechi, stricat? Noi cu Jasmin bem doar șampanie. Când am ajuns administrator special al vinăriei, la rugămintea prietenilor mei Vlad Filat și Vlad Plahotniuc, am intrat în vinărie și am numărat sticlele. Încă de pe atunci lipseau, dar nu am vrut să fac scandal”, a explicat Ilan Shor, administratorul special al vinăriei Cricova.

Cu toate acestea, locuitorii orașului Orhei umblă de câteva zile, încă înainte de alegeri, în stare de ebrietate. Aceștia spun că vinul pe care l-au primit de la Shor este unul din cele mai bune și că așa i-a convins să bea. În colecția de vinuri rare și vechi au fost 100 mii de sticle, care valorau aproape 100 de milioane de euro.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Ilan-Shor-Cricova-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/06/Ilan-Shor-Cricova-copy-150x150.jpgadminFinanțe
Politicienii moldoveni nu se mai pot opri din furat. Și nu contează ce fură. Potrivit poliției din Cricova, cea mai veche colecție de vinuri, care datează încă de pe vremea lui Ștefan cel Mare, a fost furată din beciurile de la Cricova. Ilan Shor, administratorul vinăriei, susține că vinurile...

Comentează