Situație incredibilă în Republica Moldova, un cetățean, deocamdată rămas necunoscut, a primit de la Loto, fără să joace, 10 milioane de euro. ”A venit cu un bilet norocos și a declarat că a câștigat 10 milioane de euro, iar noi i-am dat toți leii până la ultimul bănuț. Că noi suntem cinstiți. Când colo, ne-am uitat mai bine, era un bilet fals. Dar ia-l de unde nu-i, ne-a păcălit cetățeanul misterios”, se plânge directorul companiei Loteria Națională a Moldovei, Ion Sulă.

Potrivit directorului, era ora 1 noaptea și, fiind foarte târziu, nu s-a gândit să-i ceară un buletin de identitate cetățeanului norocos. Mai mult, în timp ce a scos banii din clădirea Loteriei, la serviciu erau doar două persoane: directorul și adjunctul său. Nimeni nu-și amintește exact cum arăta cetățeanul cu biletul fals.

Din păcate, toate conturile Loteriei sunt acum goale. Asta înseamnă că moldovenii vor juca o jumătate de an la Loto fără să primească niciun câștig, chiar dacă vor nimeri numerele. O companie privată a demarat o anchetă pentru a descoperi persoanele vinovate de dispariția misterioasă a celor 10 milioane. Raportul încheiat a fost însă declarat secret, așa că nimeni nu va fi pedepsit.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ilan-Shor-Loterie-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Ilan-Shor-Loterie-copy-150x150.jpgadminSocial
Situație incredibilă în Republica Moldova, un cetățean, deocamdată rămas necunoscut, a primit de la Loto, fără să joace, 10 milioane de euro. ”A venit cu un bilet norocos și a declarat că a câștigat 10 milioane de euro, iar noi i-am dat toți leii până la ultimul bănuț. Că noi...

Comentează