Cireașa nu ajunge departe de copac. Zicala moldovenească se aplică foarte bine în familia unui oligarh din Moldova. Plaha Jr. a reușit să îl întreacă pe Plaha Sr. la furtul secolului. Despre ce este vorba? Cum, nu știați? Un nou furt al secolului zguduie țara noastră. De data asta nu Plaha Sr. este cel care l-a executat, ci Plaha mititelul, care a reușit să fure tocmai două miliarde.

Potrivit Centrului Național Alcorupției, Plaha mititelul a avut ideea genială după ce a citit Amintiri din Copilărie, de Ion Creangă. După ce a furat 69 de culioașe de cireșe din livada satului Gondonul de Jos, valoarea furtului s-a ridicat la 2 miliarde. Din păcate, procuororii nu-l pot aresta pe tâlhar, acesta a reușit să mânănce tot furtul, iar în urmă au rămas doar sâmburii.

Nu este primul atac raider de acest fel din Moldova. Mai mulți proprietari de cireși din Moldova se plâng că în ultimele zile și copiii deputaților au dat iama prin livezi, iar pagubele sunt uriașe. Ca să scape de aceste atacuri raider, copacii de cireși vor fi înconjurate cu gard de sârmă Ghimpuată prin care va trece curent electric.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4617.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/05/img_4617-300x300.jpgadminSocial
Cireașa nu ajunge departe de copac. Zicala moldovenească se aplică foarte bine în familia unui oligarh din Moldova. Plaha Jr. a reușit să îl întreacă pe Plaha Sr. la furtul secolului. Despre ce este vorba? Cum, nu știați? Un nou furt al secolului zguduie țara noastră. De data asta...

Comentează