Marian Lupu Ciorapi Aeroport copy

Un moldovean a fost arestat pentru că ar fi pus la cale un atac terorist în aeroportul din Istanbul. Autoritățile susțin că cetățeanul ar putea primi pedeapsa capitală, adică ar putea să nu mai ajungă la All Inclusive în Alanya, dacă se dovedește că a premeditat tentativa de atac. Potrivit polițiștilor, cetățeanul moldovean, pe numele său Marian Pulu, locuitor al orașului Shorhei, s-a așezat pe un scaun în mijlocul aeroportului și și-a scos ciorapii. În acest moment au căzut ca secerați toți cei care erau în jurul său pe o rază de o sută de metri.

”Cetățeanul vostru este un terorist sadic. Noi ne luptăm demult cu teroriștii și cu loviturile de stat. Dar așa ceva nu am mai văzut. Martorii ne-au spus că i-a lovit un miros puternic, înțepător de hoit mort. De parcă le-a dat cineva în față cu acid sulfuric. Oamenii au fost scoși imediat și se află acum în reanimare. Din păcate au leșinat și doi luptători antitero, deși aveau măștile de gaz pe față. Nu știu ce substanțe avea în bomba din ciorapi moldoveanu, dar a fost extrem de eficientă”, a declarat șeful pazei aeroportului din Istanbul, Rahat Abdoulhobâldâk.

Marian Pulu se apără însă și susține că a vrut doar să-și aerisească un pic picioarele. Acesta nu se aștepta că turcii sunt atât de sensibili la mirosul de picioare nespălate. Ca să nu se repete astfel de atacuri teroriste, toți moldovenii care vor zbura în Turcia vor fi obligați la intrarea pe Poarta Otomană să-și spele picioarele. Președintele Turciei, a făcut deja o plângere la Ceadâr Lunga și i-a cerut explicații Bașkanului Găgăuziei, Irina Vlah.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Marian-Lupu-Ciorapi-Aeroport-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2016/07/Marian-Lupu-Ciorapi-Aeroport-copy-300x300.jpgadminInternațional
Un moldovean a fost arestat pentru că ar fi pus la cale un atac terorist în aeroportul din Istanbul. Autoritățile susțin că cetățeanul ar putea primi pedeapsa capitală, adică ar putea să nu mai ajungă la All Inclusive în Alanya, dacă se dovedește că a premeditat tentativa de atac....

Comentează