Un moldovean a devenit milionar în ruble după ce i-a pus în caloș pe Знатоки de la Что? Где? Когда?. Moldoveanul le-a pus o întrebare extrem de simplă, pe care o știe orice copil din Moldova: ”cine a furat miliardul?” Знатоки au fost însă puși în caloș pentru că răspunsurile lor au fost extrem de ciudate.

În timpul dezbaterilor unii au presupus că a furat mafia, că a furat armata a 14-a, că a furat Putin, că a furat Medvedev, că a furat NATO, UE și CSI. Dar până la urmă răspunsul dat a fost: Vlad Filat. Eh, mare greșeală. Pentru că răspunsul nu a fost corect.

Prezentatorul a zis: ”внимание на екран!” În acel moment pe ecran a apărut poza lui Vlad Plahotniuc. Astfel că răspunsul a fost greșit, iar moldoveanul care a pus întrebarea a câștigat un milion de ruble. Din primele informații, moldoveanul este chiar coordonatorul executiv al Moldovei.

Din păcate, episodul nu a apărut la Prime WC din cauza unor defecțiuni tehnice, astfel că moldovenii nu au aflat că Знатоки s-au făcut de râs. Asta în condițiile în care moldovenii știu foarte bine cine l-a furat.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Shto-gde-kogda1-1024x799.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/01/Shto-gde-kogda1-300x300.jpgadminInternațional
Un moldovean a devenit milionar în ruble după ce i-a pus în caloș pe Знатоки de la Что? Где? Когда?. Moldoveanul le-a pus o întrebare extrem de simplă, pe care o știe orice copil din Moldova: ”cine a furat miliardul?” Знатоки au fost însă puși în caloș pentru că...

Comentează