Un moldovean a devenit milionar în ruble după ce i-a pus în caloș pe Знатоки de la “Что? Где? Когда?”. Moldoveanul le-a pus o întrebare extrem de simplă, pe care o știe orice copil din Moldova: ”cine a furat miliardul?” Знатоки au fost însă puși în caloș pentru că răspunsurile lor au fost extrem de ciudate.

În timpul dezbaterilor unii au presupus că miliardul a fost furat de mafie, de Armata a 14-a, că a furat Putin, că a furat Medvedev, că a furat NATO, UE sau CSI. Dar până la urmă răspunsul dat de Знатоки a fost: ”Vlad Filat”. Mare greșeală. Răspunsul nu a fost corect.

Prezentatorul a zis: ”внимание на екран!” În acel moment pe ecran a apărut poza lui Vlad Plahotniuc. Astfel că moldoveanul care a pus întrebarea și știe cine a furat miliardul a câștigat un milion de ruble. Din primele informații, moldoveanul este chiar coordonatorul executiv al Moldovei.

Din păcate, episodul nu a apărut la Prime WC din cauza unor defecțiuni tehnice, astfel că moldovenii nu au aflat că Знатоки s-au făcut de râs. Asta în condițiile în care toți moldovenii știu foarte bine cine a furat miliardul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Shto-gde-kogda1-1024x799.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/11/Shto-gde-kogda1-300x300.jpgadminMonden
Un moldovean a devenit milionar în ruble după ce i-a pus în caloș pe Знатоки de la 'Что? Где? Когда?'. Moldoveanul le-a pus o întrebare extrem de simplă, pe care o știe orice copil din Moldova: ”cine a furat miliardul?” Знатоки au fost însă puși în caloș pentru că...

Comentează