Un moldovan din Șorhei este de astăzi aproape la fel de bogat ca Vlad Plahotniuc. Acesta a intrat în beci după o cană cu vin, dar din greșeală s-a împiedicat de ceva. Când a aprins o lumânare să vadă ce este acolo a rămas șocat. A dat peste o căldare plină ochi cu cartofi. Moldovanul a urlat de bucurie așa de tare că s-au speriet musafirii care așteptau cana cu vin.

”Vă dați seama ce noroc pe capul meu. Uitasem de căldarea asta cu cartofi și nu o mai găseam pentru că în beciul meu este întuneric de-ți scoți ochii. Acum o să-mi refac viața, poate o să cumpăr un partid, o televiziune și o să mă așez la casa mea de oligarh moldovan”, a declarat Leonea Iaibu, viitor oligarh.

Mai mult, Leonea Iaibu vrea să-și deschidă o bancă de cartofi prin care să dea cartofi cu împrumut. Crede că ar putea deveni miliardar, la fel ca Vlad Plahotniuc, și astfel cel mai bogat om din lume. Ilan Shor s-a oferit deja să-i administreze cartofii în banca sa de 3 kile.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/cartofi-barbat-1024x682.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/cartofi-barbat-300x300.jpgadminFinanțe
Un moldovan din Șorhei este de astăzi aproape la fel de bogat ca Vlad Plahotniuc. Acesta a intrat în beci după o cană cu vin, dar din greșeală s-a împiedicat de ceva. Când a aprins o lumânare să vadă ce este acolo a rămas șocat. A dat peste o...

Comentează