Mitropolitul Vladimir Mercedes Ars copy

Fă ce zice mitropolitul, nu ce face el. Proverbul poate fi aplicat și în cazul unui mitropolit din Republica Moldova. Este vorba chiar de cel mai bogat mitropolit din lume, care a fost prins de polițiști în stare de ebrietate. Acesta conducea pe naberejnaia o mașină, un BMW Sedmiorcă, ultimul model.

”Nu sunt bat. Am băut oleacă de vin când m-am împărtășat și gata. Nu vreau să suflu în niciun fel de drăcărie, spurcăciunilor. Lasă că veniți la biserică, vă arăt eu vouă. Vă blestem de nu o să reușiți niciodată să luați mită. Voi nici nu știți cine sunt eu, spurcăciunilor. Eu sunt cel mai bogat mitropolit din lume. Papa de la Roma este un sărac pe lângă mine. Eu am sedmiorcă, el un Fiat”, le-a declarat mitropolitul necunoscut polițiștilor.

Polițiștii susțin că au fost nevoiți să-l rețină pe mitropolitul necunoscut pentru 15 sutci după ce acesta a început să-i stropească pe oamenii legii cu un lichid ciudat cu o mătură. Lichidul sfârâia când îi atingea pe polițiștii care obișnuiesc să ia mită.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mitropolitul-Vladimir-Mercedes-Ars-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mitropolitul-Vladimir-Mercedes-Ars-copy-300x300.jpgadminSocial
Fă ce zice mitropolitul, nu ce face el. Proverbul poate fi aplicat și în cazul unui mitropolit din Republica Moldova. Este vorba chiar de cel mai bogat mitropolit din lume, care a fost prins de polițiști în stare de ebrietate. Acesta conducea pe naberejnaia o mașină, un BMW Sedmiorcă, ultimul model. ”Nu sunt...

Comentează