A fost scandal la nunta regală de la Londra. Miliția engleză a prins un moldovan pe jumătate dezbrăcat chiar în momentul în care încerca să fure mireasa. Moldovanul, un cunoscut karatist de la noi, a fost arestat și acuzat de terorism. În Anglia, spre deosebire de Moldova, este interzis să furi mireasa. Moldovanul acuzat de terorism neagă totul.

”Blea, pațanchiki, voi și? Ați akhuit cu tătul? Sau și? Ce-i cu bespridelul ista? Voi știți cine sunt eu? Iobanavrot. Ați auzit de Costea Țuțu și de krâsha lui, Plaha? Apu, blea, amuiana mă lăsați să plec acasă. Că așa-i la noi, e o tradiție moldovenească. La noi, la svadiba se fură mireasa, dupa astă ne ducem la diskaci, ne prikalim și negociem cu mirele pentru un iașcik de șampanie. Vă prikăzuiesc să mă lăsați să plec din obezianik că întârzii la obed și trenirovkă”, a declarat extrem de supărat celebrul karatist moldovan.

Miliția din Londra a anunțat deja că îl va mai ține o perioadă pe moldovan ca să-l învețe minte. Pe de altă parte, milioane de moldoveni din toate părțile lumii au sărit să-i roage pe milițienii englezi să vină și în Moldova ca să-l aresteze pe cel care a furat miliardul și nu-l mai aduce.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Harry-Meghan-nunta-Constantin-Tutu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/05/Harry-Meghan-nunta-Constantin-Tutu-copy-300x300.jpgadminInternațional
A fost scandal la nunta regală de la Londra. Miliția engleză a prins un moldovan pe jumătate dezbrăcat chiar în momentul în care încerca să fure mireasa. Moldovanul, un cunoscut karatist de la noi, a fost arestat și acuzat de terorism. În Anglia, spre deosebire de Moldova, este interzis...

Comentează