Renato Usatii portret copy

Un hoț extrem de inteligent s-a folosit de faptul că funcționarii primăriei Bălți habar nu au cine este primarul lor, dar mai ales cum arată. Așa că a venit la primărie, s-a prezentat ca fiind primarul Renato Usatîi și i-a cerut contabilei toți banii din casă. Fără să stea pe gânduri femeia i-a dat 10 mii de euro.

”A zis că-i Usatîi. Dar eu nici nu știu cine este Usatîi aista și cum arată. Am auzit că e primarul nostru, dar dacă nu am facebook, nu l-am văzut niciodată. Că el de când a câșligat primăria Bălți nu a călcat măcar o dată în primărie. Omul care a venit și a cerut banii a vorbit așa de sigur, că nici nu m-am gândit că nu e Usatîi”, spune Silsoveta Tractorovna, contabilă de 69 de ani în primăria Bălți.

Nu este singura dată când un fals Renato Usatîi păcălește bălțații. De curând, mai multe magazine s-au plâns că au dat băutură pe caiet unui bărbat care s-a prezentat Renato Usatîi, dar nu a mai adus datoria. Poliția bălțată a anunțat că este în căutarea infractorului și a transmis un portret robot în redacția noastră. Portretul robot este în poza acestui articol. Dacă îl vedeți pe individ, spuneți-i, vă rugăm, că oamenii din primăria Bălți sunt supărați pe el.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-Usatii-portret-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Renato-Usatii-portret-copy-300x300.jpgadminFinanțe
Un hoț extrem de inteligent s-a folosit de faptul că funcționarii primăriei Bălți habar nu au cine este primarul lor, dar mai ales cum arată. Așa că a venit la primărie, s-a prezentat ca fiind primarul Renato Usatîi și i-a cerut contabilei toți banii din casă. Fără să stea...

Comentează