Vlad Plahotniuc discutie facebook

Hackerul moldovean, Viorel Luca, specializat în spargerea conturilor de odnoklassniki pentru a fura poze cu fete dezbrăcate, a dat lovitura și pe facebook. Aici s-a orientat spre politicieni, iar victima sa este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc.

”Am vrut să văd cum a reușit să se îmbogățească. Când colo, am descoperit mai multe convorbiri cu niște indivizi care se numesc Mihai G și Vlad F. Le spunea că a reușit să scoată banii din conturile mai multor bănci. În timp ce Mihai G cerea și pentru el niște bani. Vlad F îi promitea că toate actele au fost arse într-o mașină. Nu am înțeles unde au ascuns banii, pentru că am rămas fără baterie și mi s-a închis calculatorul”, a declarat Viorel Luca pentru redactorii sub acoperire ai moldovesti.info.

Cu toate acestea, hackerul Viorel Luca a reușit să-i pună pe pagina de profil un status în care întreba: ”unde-i miliardul?” Scandalizați de întrebare, mai mulți deputați moldoveni au scris comentarii de tipul: ”Plaha, te-ai ibanit, noi am împărțit deja banii” sau ”Plaha, tu scrii pentru moldovesti.info? Nu te pricepi la glume, hai să facem ce știm noi mai bine. Cunosc eu o bancă…”

(autor: Viktor)

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-discutie-facebook.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Vlad-Plahotniuc-discutie-facebook-300x300.jpgadminFinanțe
Hackerul moldovean, Viorel Luca, specializat în spargerea conturilor de odnoklassniki pentru a fura poze cu fete dezbrăcate, a dat lovitura și pe facebook. Aici s-a orientat spre politicieni, iar victima sa este nimeni altul decât Vlad Plahotniuc. ”Am vrut să văd cum a reușit să se îmbogățească. Când colo, am...

Comentează