Un eveniment absolut astral s-a produs la Bălți, acolo unde gunoierii au început să curețe, în sfârșit, străzile de gunoaiele lăsate în urmă de Renato Usatîi. Un gunoier a reușit să ajungă chiar erou național pe Facebook după ce a fost în stare ceea ce sute de mii de moldoveni care au protestat în Chișinău nu au reușit: să-l arunce la gunoi pe Vlad Plahotniuc.

”A fost o simplă greșeală, nu știam că piticul ista mic, care umbla printre picioarele mele este domnul Dictator. Dacă știam, nu-l aruncam la gunoi, vă dați seama. Dar m-am enervat că din urma lui cădeau într-una casete, prezervative și nu și le strângea. Și atunci i-am zis, idi na tomberon, că eu fac curat, iar tu dezordine”, a declarat Leonea Iaibu, gunoier din Bălți.

Până la urmă, mai multe șestiorci ale lui Plahotniuc au reușit să-l scoată din tomberonul de gunoi pe dictator. De supărare, acesta a anunțat că îl pune în funcția de primar la Bălți chiar pe Alina Zotea sau și mai bine, pe Marina Rădvan. Cu alte cuvinte, este 3.14zdeț cu Bălțiul.

Share on Facebook0Tweet about this on TwitterShare on Google+0Share on VK
http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-tomberon.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-tomberon-300x210.jpgadminPolitic
Un eveniment absolut astral s-a produs la Bălți, acolo unde gunoierii au început să curețe, în sfârșit, străzile de gunoaiele lăsate în urmă de Renato Usatîi. Un gunoier a reușit să ajungă chiar erou național pe Facebook după ce a fost în stare ceea ce sute de mii de moldoveni...

Comentează