Un eveniment absolut astral s-a produs la Bălți, acolo unde gunoierii au început să curețe, în sfârșit, străzile de gunoaiele lăsate în urmă de Renato Usatîi. Un gunoier a reușit să ajungă chiar erou național pe Facebook după ce a fost în stare ceea ce sute de mii de moldoveni care au protestat în Chișinău nu au reușit: să-l arunce la gunoi pe Vlad Plahotniuc.

”A fost o simplă greșeală, nu știam că piticul ista mic, care umbla printre picioarele mele este domnul Dictator. Dacă știam, nu-l aruncam la gunoi, vă dați seama. Dar m-am enervat că din urma lui cădeau într-una casete, prezervative și nu și le strângea. Și atunci i-am zis, idi na tomberon, că eu fac curat, iar tu dezordine”, a declarat Leonea Iaibu, gunoier din Bălți.

Până la urmă, mai multe șestiorci ale lui Plahotniuc au reușit să-l scoată din tomberonul de gunoi pe dictator. De supărare, acesta a anunțat că îl pune în funcția de primar la Bălți chiar pe Alina Zotea sau și mai bine, pe Marina Rădvan. Cu alte cuvinte, este 3.14zdeț cu Bălțiul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-tomberon.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2018/01/Plahotniuc-tomberon-300x210.jpgadminPolitic
Un eveniment absolut astral s-a produs la Bălți, acolo unde gunoierii au început să curețe, în sfârșit, străzile de gunoaiele lăsate în urmă de Renato Usatîi. Un gunoier a reușit să ajungă chiar erou național pe Facebook după ce a fost în stare ceea ce sute de mii de moldoveni...

Comentează