Caruta Gopnik copy

Ca să demonstreze că gopnicii din Chișinău nu sunt mai presus decât cei din Orhei, un gopnik din orașul lui Shor a lipit pe căruța sa câteva sute de cristale Swarovski. Acum căruța este atracția discotecii din oraș. Deși se mândrește că are prima căruță cu cristale din Moldova, tânărul gopnic nu este mulțumit până la capăt.

”Eu am lipit cu clei Moment toate cristalele Scaraoțchi. Cu mâna mea le-am lipit. Să nu creadă gopnikul cu BMW din Chișinău că numai el are vehicul cu cristale Scaraoțchi. Eu acum sunt zvezda în tăt Arheiul. Dar am o problemă, căruța mea strălucește noapte și oriunde m-aș duce la furat, mă văd tocmai de pe celălalt deal”, spune gopnikul Tupaia Barâga din Orhei.

Cu toate acestea, Tupaia Barâga nu vrea să dezlipească cristalele Swarovski de pe căruță. Asta după ce până și primărița Jasmin a vrut să se dea o tură cu căruța. Gopnikul speră că datorită Jasminei, el va lua mai multe kilograme de Vai-Fai de la soțul său, dacă acesta o să înceapă vreodată împărțirea Vai-Fai-ului pentru localnici.

Un gopnik din Orhei și-a lipit cristale Swarovski pe căruță: ”din păcate strălucește și nu pot merge la furat”http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Caruta-Gopnik-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Caruta-Gopnik-copy-300x300.jpgadminSocialcăruță,Gopnik,Orhei,Swarovski
Ca să demonstreze că gopnicii din Chișinău nu sunt mai presus decât cei din Orhei, un gopnik din orașul lui Shor a lipit pe căruța sa câteva sute de cristale Swarovski. Acum căruța este atracția discotecii din oraș. Deși se mândrește că are prima căruță cu cristale din Moldova,...

Comentează