Caz șocant la Șorhei. Un bărbat care muncește de 10 ani în Italia a fost luat la uciganie de rudele sale. Neamurile din zece sate s-au adunat acasă la bărbat să-l felicite cu sărbătorile, dar s-au enervat foarte tare când au aflat că cadourile aduse în acest an din Italia sunt mici și ieftine. Gastarbaiterul susține că nu a avut bani pentru că și-a dat copilul la facultate în Italia și a rămas fără venituri.

”Am stat, am băut, am mâncat. Dar gândul ne era numai la cadouri. Anul trecut mi-a adus un iPhone, soției mele o șubă. Copii au primit câte o bicicletă. Toată lumea era mulțumită și fericită. Anul acesta la copii le-a dat doar câte o ciocolată, soției niște ștrampi, iar mie vapșe mi-a dat o carte. Am ahrenit. Eu nu știu să citesc ghini, iar el îmi dă o carte. Apu și, uăi, copchilul tău învață pe schinarea mea. Asta se numește rudă? Să nu-l văd în ochi, mi-am luat cadourile, l-am stuchit, și am plecat, nu înainte de a-l zdubăci să-l învăț minte să nu mai fure din cadourile mele”, a declarat șorheianului Leonea Iaibu.

Poliția care a venit la fața locului a anunțat că l-a arestat deja pe gastarbaiter pentru tulburarea liniștii publice, dar și pentru înșelătorie în proporții uriașe. Bărbatul a fost reținut, iar CNA urmează să-i confiște casa, mașina și vinul din beci. Extrem de supărat, gastarbaiterul promite să nu mai vină niciodată de sărbători în Moldova.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Bataie-strada-masina-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/12/Bataie-strada-masina-copy-300x300.jpgadminSocial
Caz șocant la Șorhei. Un bărbat care muncește de 10 ani în Italia a fost luat la uciganie de rudele sale. Neamurile din zece sate s-au adunat acasă la bărbat să-l felicite cu sărbătorile, dar s-au enervat foarte tare când au aflat că cadourile aduse în acest an din...

Comentează