Mitropolitul Vladimir flori copy

De astăzi mitropolitul Vladimir nu este cel mai bogat moldovean. Topul bogătanilor Republicii Moldova s-a schimbat după ce un florar din Chișinău a vândut ieri flori de 100 de milioane de euro. Vip Magazin a anunțat că florarul este mai bogat decât directorul general al Mitropoliei Moldovei cu 10 milioane de euro.

”Acum am bani să-mi deschid propria mea mitropolie. O să am propriile mele biserici, proprii mei preoți și enoriași. Ce noroc a dat pe mine! Ieri am avut inspirația să vând flori nu în lei, ci în euro. Inițial m-am temut că nu o să cumpere nimeni. Cine să dea 100 de euro pentru trei lalele? Dar când au început să vină bărbații mi-am dat seama că rămân fără marfă. Oamenii chiar îmi mulțumeau că nu trebuie să mai meargă la schimbul valutar să schimbe în lei”, a declarat Ghiță Mitomanu pentru redactorii moldovesti.info.

Florarul susține că ieri a vândut și frunze uscate din copaci, iar bărbații le-au cumpărat, crezând că sunt flori de nuc. Ghiță Mitomanu se laudă că unui bărbat foarte grăbit i-a vândut chiar și niște crengi, spunându-i că este un buchet japonez, care se numește Ikebana.

adminFinanțe
De astăzi mitropolitul Vladimir nu este cel mai bogat moldovean. Topul bogătanilor Republicii Moldova s-a schimbat după ce un florar din Chișinău a vândut ieri flori de 100 de milioane de euro. Vip Magazin a anunțat că florarul este mai bogat decât directorul general al Mitropoliei Moldovei cu 10...

Comentează