Mihai Contiu copy

Cel mai cunoscut jurnalist de la Moldova Suverană intră în lumea mare a cinematografiei. Deși are 100 de ani, bătrânul ziarist va juca într-un rol important, cel al lui d’Artagnan. Moldova Film va turna acest film.

”Am căutat mult pe cineva care să joace rolul lui d’Artagnan. Toți actorii cu care am vorbit erau foarte ocupați, care era la stroikă la Moscova, care era tamada la multe nunți și nu putea să le amâne, cu unii nu am putut vorbi că erau în comă alcoolică. Mergeam într-o zi trist pe lângă Casa Presei și l-am văzut. Era d’Artagnan, cu pălărie, am zis că-i dau 50 de bani dacă joacă și a acceptat”, a spus regizorul Jenea Cameron.

Cunoscutul regizor Jenea Cameron susține însă că are o problemă cu d’Artagnan al său. În loc să se bată cu dușmanii se aruncă spre ei să-i pupe în fund.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Contiu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/11/Mihai-Contiu-copy-300x300.jpgadminMonden
Cel mai cunoscut jurnalist de la Moldova Suverană intră în lumea mare a cinematografiei. Deși are 100 de ani, bătrânul ziarist va juca într-un rol important, cel al lui d'Artagnan. Moldova Film va turna acest film. ”Am căutat mult pe cineva care să joace rolul lui d'Artagnan. Toți actorii cu...

Comentează