Scandal la un examen de Bacalaureat din Chișinău. Examinatorii au scos de urechi un elev care în loc să copieze a scris o prostie uriașă pe foaia de examen. Camerele de supraveghere l-au surprins în momentul în care scria: nu Plaha.

Imediat ce au văzut o asemenea prostie pe camerele de supraveghere, ministrul Educației a sunat la liceul teoretic ”Leonea Iaibu” pentru a opri această crimă. Imediat la fața locului au venit procuororii CNA care l-au arestat pe tânăr și l-au aruncat în subsolul CNA să se gândească bine la crima pe care a făcut-o.

Ministrul Educației, Efrosâna Puleefreech, a anunțat că din cauza acestui eveniment trist, BAC-ul de la liceu a fost anulat: ”în loc să copieze ca toți copiii, acest baistruc s-a apucat să-l înjure pe coordonatorul nostru, șeful și puternicul om de stat. Așa ceva este interzis prin lege, iar înjurătura #nuplaha este pedepsită cu 9 ani de închisoare în celulă cu Vlad Filat!”

Pentru că a îndrăznit să scrie așa ceva pe pagina de examinare, elevul nu va mai putea da BAC-ul în Moldova și ar urma să se ducă în Transnistria să dea BAC-ul.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/BAC-examen-Nu-plaha-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/BAC-examen-Nu-plaha-copy-300x300.jpgadminSocial
Scandal la un examen de Bacalaureat din Chișinău. Examinatorii au scos de urechi un elev care în loc să copieze a scris o prostie uriașă pe foaia de examen. Camerele de supraveghere l-au surprins în momentul în care scria: nu Plaha. Imediat ce au văzut o asemenea prostie pe camerele...

Comentează