Bravo! În sfârșit o veste bună din partea unui parlamentar din Moldova. Deputatul ne-a pus pe harta lumii după ce a devenit campion european la Tetris. Nu există un alt om pe continent mai bun la acest joc decât alesul poporului nostru.

”Îi mulțumesc partidului Democrat care m-a cumpărat de la PLDM, care m-a cumpărat de la PSRM, care m-a cumpărat de la PCRM, care m-a cumpărat de la PL. Datorită PD sunt acum omul care sunt, un campion adevărat. Timp de 4 ani mă antrenez în ședințele din Parlament. La fiecare ședință joc Tetris. Am ajuns atât de bun, că am putut participa la Campionatul European. Oricum, în Parlamentul din Moldova nu ai ce să faci altceva. Nu ai ce lege să adopți, toate sunt adoptate deja de către domnul Plaha. Pentru că mă plictiseam și nu eram lăsat să dorm, m-am apucat de jucat Tetris”, a declarat deputatul Marianiura Ghilețchi.

Deputatul Marianiura Ghilețchi speră că va ajunge în Parlament și în următorul mandat pentru că vrea să ajungă campion mondial. Deocamdată nu știe ce partid să aleagă ca să intre sigur în Parlament. Ar reveni la PSRM, dar nu-i convine, că este același lucru cu PD.

Ceilalți deputați nu se uită cu ochi buni la activitatea colegului său. Deputații susțin că mai bine trag un pui de somn sau urmăresc filme p0rn0 decât să se obosească cu activități intelectuale.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Deputat-tetris-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/10/Deputat-tetris-copy-300x300.jpgadminPolitic
Bravo! În sfârșit o veste bună din partea unui parlamentar din Moldova. Deputatul ne-a pus pe harta lumii după ce a devenit campion european la Tetris. Nu există un alt om pe continent mai bun la acest joc decât alesul poporului nostru. ”Îi mulțumesc partidului Democrat care m-a cumpărat de...

Comentează