Nici închisoare, nici Centrul Național al Corupției, nici măcar DNA nu-i oprește pe unii deputați să fure. Sătul să fie acuzat că a devenit hoț foarte mare, un deputat a găsit o soluție incredibilă. Acesta a fost la un psihiatru și s-a codat să nu mai fure. 

”Dacă unii moldoveni se codează să nu mai bea, eu m-am codat să nu mai fur. Vă jur. Altfel nu mă mai puteam opri din furat. Și nu este vorba doar de miliard, bugetul statului, alocații de copii, pensii pentru bătrâni. Nici vorbă. Furam orice prindeam. Eram aproape cleptoman”, a declarat deputatul care a refuzat să-și spună numele.

Potrivit codului băgat în capul deputatului de psihiatrul Leonea Iaibu, în momentul în care va fura, acesta va debiliza complet și se va transforma psihic într-o maimuță. Măsura ar putea fi extinsă la toți deputații din Parlament, așa că în curând vom avea acolo 101 maimuțe. Fiți siguri de asta!

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Parlament-Maimuta-bani.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/06/Parlament-Maimuta-bani-300x300.jpgadminPolitic
Nici închisoare, nici Centrul Național al Corupției, nici măcar DNA nu-i oprește pe unii deputați să fure. Sătul să fie acuzat că a devenit hoț foarte mare, un deputat a găsit o soluție incredibilă. Acesta a fost la un psihiatru și s-a codat să nu mai fure.  ”Dacă unii moldoveni...

Comentează