Nunta rinichi picuratoare copy

Doi îndrăgostiți din Moldova au scos la vânzare, pe internet, câte un rinichi fiecare, ca să poată acoperi cheltuielile pentru nunta lor. Grăbiți să-și facă nunta până să înceapă postul și pentru că nimeni nu le cumpără rinichii, cei doi au anunțat o promoție – la al doilea rinichi cumpărat, cumpărătorii primesec o reducere de 50 la sută.

“Nuntă va avea loc la Casa Nunții cum ne-am dorit. Mama cu tata sunt la zarabotca la Portugalia, socrii la Moscova, la ei oleaca mai greu amuia, nu ne dau foarte mult. Deci, nu avem ce face, trebuie să mai găsim bani de undeva”, declară viitoarea mireasă, Virgina Facmi.

Chiar dacă perioada de reabilitare după operație ar putea dura câteva luni, mirile este optimist. “Drujii mei toți umbla cu câte un rinichi, că toți și-au făcut nunți frumoase și nu oriunde, ci la Casa Nunții. Și iaka sunt sănătoși nu se jăluie. Ce ca ce, dar noi nuntă mare vrem. Să îmi găsesc clienți pentru rinichi și mă pregătesc de operație”, spune viitorul mire, Ion Tupoiu. Cu rinichii vânduți, cu câștigurile din videochat ale miresei, cu micul ajutor de 1o mii de euro din partea părinților, tinerii speră să strângă 50 de mii de euro, adică jumătate din suma necesară pentru nuntă. Restul banilor ar trebui să-i câștige la nuntă, de la rude și prieteni, speră cei doi.

Un cuplu din Moldova își vinde pe internet 2 rinichi ca să-și plătească cheltuielile lor de nuntă!http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Nunta-rinichi-picuratoare-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Nunta-rinichi-picuratoare-copy-300x300.jpgadminSocialîndrăgostiți,nunta,rinichi,vânzare
Doi îndrăgostiți din Moldova au scos la vânzare, pe internet, câte un rinichi fiecare, ca să poată acoperi cheltuielile pentru nunta lor. Grăbiți să-și facă nunta până să înceapă postul și pentru că nimeni nu le cumpără rinichii, cei doi au anunțat o promoție - la al doilea rinichi...

Comentează