Alegerile din Chișinău au început să ia o turnură surprinzătoare și riscă să se transforme într-un adevărat circ. După Oleg Brega, un alt ciudat vrea să ajungă primar. Astăzi, la sediul central al Comisiei Electorale Centrale s-a prezentat un cetățean costumat în celebrul personaj Darth Vader. Acesta a anunțat că a adunat toate semnăturile și vrea să se înscrie în cursa electorală pentru fotoliul de primar.

”Eu am mulți fani în Chișinău, lumea când mă vede îmi pupă mâna, își face cruce. Pur și simplu oamenii mă idolatrizează. Nu știu dacă mă confundă cu Mitropolitul Vladimir sau pur și simplu au văzut Star Wars… Mă gândesc că aș putea să fac ceva pentru acest oraș”, a declarat bărbatul costumat în negru.

Deocamdată nu este clar cine este acesta, dar la intrarea în sediul CEC, femeile de serviciu au început să-și facă cruce și să bată mătănii. Câteva i-au pupat chiar mâna lui Darth Vader. Solicitați de redactorii moldovesti.info, reprezentanții CEC au declarat că acceptă orice candidat care vine și depune acte moldovenești. Până acum Darth Vader a depus doar un buletin din galaxia Centaurului și 100 de mii de semnaturi ale marțienilor.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Darth-Vader-Primar-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/04/Darth-Vader-Primar-copy-150x150.jpgadminPolitic
Alegerile din Chișinău au început să ia o turnură surprinzătoare și riscă să se transforme într-un adevărat circ. După Oleg Brega, un alt ciudat vrea să ajungă primar. Astăzi, la sediul central al Comisiei Electorale Centrale s-a prezentat un cetățean costumat în celebrul personaj Darth Vader. Acesta a anunțat...

Comentează