Chiosc apartament copy

Ghinion curat pentru Ioan Poalălungă, chișinăuian care are un apartament cu 1 odaie la Botanica. Acesta s-a întors din concediul de 7 zile, All Inclusive, petrecut în Turcia și a descoperit că în apartamentul său a fost amplasat un chioșc. Chioșcul, care aparține unui consilier liberal din Consiliul Municipal, vinde țigări, prezervative și reviste pornografice.

”Vecinii mi-au spus că au auzit ceva suspect într-o noapte, niște huruieli, niște lovituri. Dar nu au crezut că vor ajunge să-mi instaleze tocmai mie în apartament un chioșc. Vin tot felul de gopnici la mine în casă, cumpără câte o țigară, o revistă cu femei despuiate. M-am săturat. Chioșcul are vânzări bune și prin casa mea e un dute-vino permanent. Am făcut o plângere la primărie, dar, din ce mi s-a explicat, actele sunt în regulă și nu-l pot scoate din casa mea”, a declarat pentru redactorii moldovesti.info, Ioan Poalălungă.

Primăria Chișinăului susține că nu mai are locuri pe stradă pentru amplasarea chioșcurilor, așa că unele urmează să fie construite în apartamentele oamenilor. ”Dacă locatarii nu și-au manifestat dezacordul în scris în 5 exemplare, avizate de notar, un judecător, trei polițiști și cu ștampila președintelui Nicolae Timofti, că nu vor un chioșc în apartament, se vor trezi cu cu ele în apartamente”, a declarat Nistor Grozavu, viceprimarul Chișinăului.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Chiosc-apartament-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/08/Chiosc-apartament-copy-300x300.jpgadminSocial
Ghinion curat pentru Ioan Poalălungă, chișinăuian care are un apartament cu 1 odaie la Botanica. Acesta s-a întors din concediul de 7 zile, All Inclusive, petrecut în Turcia și a descoperit că în apartamentul său a fost amplasat un chioșc. Chioșcul, care aparține unui consilier liberal din Consiliul Municipal, vinde țigări,...

Comentează