Pentru că a rămas fără bani și nu mai poate să le cumpăra alegătorilor câte un kil de zahăr, de făină sau pur și simplu să le dea fufaice, un candidat la postul de primar al Chișinăului a decis să împartă prezervative. Pe aceste prezervative și-a imprimat fața sa. Solicitat de moldovesti.info, candidatul a recunoscut că și-a extins campania electorală în sfera sexuală.

”Eu văd sexul ca pe o relație pur politică. Cineva stă sus și te freacă, te freacă, iar tu stai și oftezi. Oamenii știu asta și sper să mă voteze. Mai ales că mesajul cu prezervativul este clar, nu faceți copii în Chișinău că nu prea veți avea cu ce să-i spălați, nu veți putea să-i duceți la grădinițe cu rutiera, copiii nu au nici parcuri în Chișinău”, a declarat candidatul misterios, care a preferat să rămână anonim.

Din păcate, prezervativele nu au ajuns la cei care chiar au nevoie de ele ca să facă sex. Cele mai multe au fost împărțite pe la Poșta Veche. Beneficiarii principali, gopnicii din cartier. Pentru că aceștia sunt toți virgini, au început să le umple cu apă și să le arunce de la balcon.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Prezervative-Urecheanu-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/05/Prezervative-Urecheanu-copy-150x150.jpgadminPolitic
Pentru că a rămas fără bani și nu mai poate să le cumpăra alegătorilor câte un kil de zahăr, de făină sau pur și simplu să le dea fufaice, un candidat la postul de primar al Chișinăului a decis să împartă prezervative. Pe aceste prezervative și-a imprimat fața sa....

Comentează