Blogger cu limba lunga copy

Un blogger s-a plâns pe blogul său că din cauza slujbei foarte dificile a ajuns să aibă mari probleme cu limba. Mai exact, aceasta s-a lungit foarte mult, iar acum îi atârnă pe afară. Potrivit bloggerului, limba i s-a lungit din cauza că lingea prea mult politicienii în fund.

”Limba îmi atârnă până la asfalt. Atât de lungă este. Uneori mă împiedic în ea. Era să-mi rup gâtul zilele trecute. În permanență strâng praf, gunoaie, glod, rahat de pe jos. Când urc în troleibuz e dezastru, mi-o calcă unii în picioare, iar azi, de exemplu, mi-am prins-o în ușile troleului. Cred că ar trebui să o las mai moale cu linsul”, a declarat bloggerul Eugen Linjeaniuk.

Potrivit medicilor, linsul fundurilor de politicieni este extrem de periculos. Limba este un mușchi activ și dacă este pus prea mult în mișcare între bucile politicienilor, așa cum fac bloggerii, riscă să se lungească. Ca să li se scurteze limba, bloggerii trebuie să-și găsească un loc de muncă adevărat, să muncească din greu ca să primească salarii.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Blogger-cu-limba-lunga-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/09/Blogger-cu-limba-lunga-copy-300x300.jpgadminPolitic
Un blogger s-a plâns pe blogul său că din cauza slujbei foarte dificile a ajuns să aibă mari probleme cu limba. Mai exact, aceasta s-a lungit foarte mult, iar acum îi atârnă pe afară. Potrivit bloggerului, limba i s-a lungit din cauza că lingea prea mult politicienii în fund. ”Limba îmi atârnă până la asfalt....

Comentează