Bleaggerii care îl lăudă pe Shor au devenit atât de grețoși, încât moldovenii se tem să mai deschidă internetul. Le este frică să nu vadă din nou cum primarul condamnat de la Shorhei este pupat în koor. Dar Mnezău nu bate cu bățul. De curând, după atâta lins în koor, un bleagger a ajuns la spital cu limba în ghips.

Medicii au descoperit că bleaggerul făcuse bătături la limbă după ce l-a lins prea mult în koor pe Shor. Apoi i-au căzut dinții de la atâta pupat. Partea proastă este că nu s-a oprit. L-a pupat în continuare, până când și-a fracturat de tot limba.

Bleaggerul este acum la reanimare și plânge pentru că nu mai poate să-și exercite munca pentru care este plătit, de a linge în koor politicienii. Astfel că riscă să moară de foame.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Gopnici-Shorhei-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2017/11/Gopnici-Shorhei-copy-300x300.jpgadminPolitic
Bleaggerii care îl lăudă pe Shor au devenit atât de grețoși, încât moldovenii se tem să mai deschidă internetul. Le este frică să nu vadă din nou cum primarul condamnat de la Shorhei este pupat în koor. Dar Mnezău nu bate cu bățul. De curând, după atâta lins în...

Comentează