Un bărbat din Șorhei trece printr-o mare problemă financiară. Asta din cauza unei greșeli nevinovate. Acesta a venit în Piața Centrală să-și cumpere niște legume sau doar să se uite la ele ca să nu uite cum arată și, din neatenție, a dat jos o ladă cu cartofi aranjată prost pe marginea tarabei de către vânzător. Acum trebuie să achite o avere pentru a compensa pierderea provocată.

”Am venit doar să fac poze la cartofi, că nu am nicio șansă să cumpăr vreo unul. Ar fi trebuit să-mi fac credit la bancă, dar am unul deja pentru că mi-am luat 100 de grame de cireșe. M-a trimis nevasta să-i cumpăr un cartof din care ar fi vrut să facă un micropiure, iar acum am distrus această ladă frumoasă de cartofeli și trebuie să plătesc 10 mii de euro”, a declarat bărbatul încătușat de polițiști.

Omul a fost obligat să plătească banii pe loc, dar pentru că nu-i avea, a lăsat mașina sa. Singurul care își permite să cumpere cartofi în Republica Moldova este Vlad Plahotniuc. Potrivit Publika WC, coordonatorul Moldovei are în garajul său un sac întreg de cartofi din care mănâncă singur și nu dă la nimeni.

http://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Cartofi-1024x683.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2019/05/Cartofi-300x300.jpgadminFinanțe
Un bărbat din Șorhei trece printr-o mare problemă financiară. Asta din cauza unei greșeli nevinovate. Acesta a venit în Piața Centrală să-și cumpere niște legume sau doar să se uite la ele ca să nu uite cum arată și, din neatenție, a dat jos o ladă cu cartofi aranjată...

Comentează