Marian Lupu telefon roaming copy

Veste dezastruoasă pentru un bărbat de 40 de ani din Orhei. Acesta a fost în vacanță în Turcia, iar la întoarcere a primit o factură la telefonul mobil de 1000 de euro. Explicația operatorului de telefonie mobilă – orheianul a folosit din belșug telefonul mobil în Turcia pentru a urmări filme erotice. Nemulțumit, bărbatul a amenințat că se va adresa protecției consumatorului.

”Când mă plictiseam pe plajă, mă mai uitam la un film artistic pe telefon. Nici prin cap să-mi treacă așa ceva, că voi plăti 1000 de euro pentru câteva minute de relaxare. Știți, la noi în Orhei domnul Shor ne-a dat la toți Vai-Vai. De unde să știu că Vai-Vai-ul din Orhei nu bate până la Turcia? Nu e vina mea că am consumat internet așa de mult”, a declarat turistul Ion Lăbar din Orhei.

Mai mult, bărbatul neagă acuzațiile companiei de telefonie mobilă că s-ar fi uitat la filme erotice. Acesta susține că a văzut doar filme de educație anatomică.

Un bărbat din Orhei va plăti la roaming 1000 de euro după ce în vacanță în Turcia s-a uitat la filme erotice pe telefonhttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Marian-Lupu-telefon-roaming-copy.jpghttp://moldovesti.info/wp-content/uploads/2015/07/Marian-Lupu-telefon-roaming-copy-300x300.jpgadminSocialerotic,Marian Lupu,plaja,selfie,telefon
Veste dezastruoasă pentru un bărbat de 40 de ani din Orhei. Acesta a fost în vacanță în Turcia, iar la întoarcere a primit o factură la telefonul mobil de 1000 de euro. Explicația operatorului de telefonie mobilă - orheianul a folosit din belșug telefonul mobil în Turcia pentru a urmări...

Comentează